fbpx

Spartan Mobility (SM2) 2.szint

Eszközös technikák, Mobilizáció, korrekció
SpartanFitt®
2024.szeptember 15. Budapest,  / Alap, nyílt tanfolyam

Személyes véleményem:


Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tudatosan edzeni, azoknak, akik tudni akarják a miérteket és egy egyedülálló tanfolyamon tőlem szeretnének tanulni. Ezen a képzésen folytatjuk a Mobility 1. szintű képzésen megtanultakat, és az izületi korrekciós gyakorlatokat eszközös megoldásokkal bővítjük. Közel 50 gyakorlatot fogok megtanítani ! " 

Képzés bemutatása:

Spartan Mobility 2. szint (SM2) - A hiánypótló képzésekhez tartozik a Spartan Mobility tanfolyam, amit én szívem szerint minden élsportolónak, hobbi sportolónak, sport edzőnek, sport oktatónak kötelezővé tennék. A testünk igazi megismerésében rejlik az edzéseinkben hozott teljesítmény és progresszív fejlődés, ehhez viszont először magunkat kell megismernünk és értenünk kell a testünk csodálatos működését.

A Spartan Mobility 2.szint (SM2) szintű képzés kifejezetten csak eszközzel végzett, korrekciós és edzést előkészítő gyakorlatokat tartalmaz. Az első szinten (SM) tanfolyam betekintést kapunk a mozgáselemzéseken keresztül, hogy kiscsoportban és/vagy egyénileg hogyan tudjuk a kliensük ízületi hiányosságait, mozgástartományait javítani, korrigálni, azért, hogy a leghatékonyabb edzést, fejlődést elérjük úgy, hogy közben hatékonyan csökkentjük a beszűkült mozgástartományokat, növeljük a test tökéletes ízületi működését, javítjuk a vérellátást és fokozzuk a terhelhetőséget, saját testsúlyos gyakorlatokkal. Az SM2 hasonlóan az első képzéshez, ugyan ezt a gondolatmenetet követi, de tovább lépünk az eszközös gyakorlatokra. Az egyes szintek külön is értelmezhetők, használhatók, beépíthetők a saját, vagy mások edzésébe, de együtt az igazán erős tudást adnak. Ezért a 2019-es évtől folyamatosan elérhető ez az oktatás mindenki számára! Elővégzettséget nem igényel.

Bár ki jöhet rá, aki szeretne pontosan, helyesen, okosan, tudatosan edzeni, mert minden edzésnek ez az alapja.