fbpx

Spartan Mobility (SM) 1.szint

Mozgásminta elemzés, ízületi korekció, mobilizációs saját testsúlyos gyakorlatok, korrekciós terv készítés.
SpartanFitt®
Budapest, 2024.szeptember.14. / Alap, nyílt tanfolyam

Személyes véleményem:

"Ez a képzés is én saját magam vagyok. A 20 éves edzői tapasztalatom, a rehabilitációban való jártasságom, a kórházakban tanult technikák ihlették. Egyszerűen imádom, és kiemelkedően fontosnak tartom. Mindig, mindenhol lehet és kell is alkalmazni. A saját edzéseim a személyi edzéseim, kiscsoportos óráim szerves része, mindenkinél alkalmazom hatékonyan.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tudatosan edzeni, azoknak, akik tudni akarják a miérteket és egy egyedülálló tanfolyamon tőlem szeretnének tanulni. A képzés végére képesnek kell lenned egy teljes testes korrekciós edzésterv megalkotására !" 

Képzés bemutatása:

Spartan Mobility (SM) - A hiánypótló képzésekhez tartozik a Spartan Mobility tanfolyam, amit én szívem szerint minden élsportolónak, hobbi sportolónak, sport edzőnek, sport oktatónak kötelezővé tennék. A testünk igazi megismerésében rejlik az edzéseinkben hozott teljesítmény és progresszív fejlődés, ehhez viszont először magunkat kell megismernünk és értenünk kell a testünk csodálatos működését.
Felismertünk ennek a tanfolyamnak a jelentőségét, megértettük, hogy olyan hiánypótló mozgásos folyamatokat, gyakorlatokat tartalmaz, amit mindenki számára elérhetővé kell, hogy tegyünk. A képzésen mozgáselemzéseket végzünk. A nap végére képesnek kell lenned a társadat elemzni és ennek megfelelően egy komplett korrekciós edzéstervet megalkotni. Elővégzettséget nem igényel.

Bár ki jöhet rá, aki szeretne pontosan, helyesen, okosan, tudatosan edzeni, mert minden edzésnek ez az alapja.