fbpx

Spartan Food® (SF) ONLINE ! Az időpot csak jelző érték, ezt a tanfolyamot bármikor elkezdheted. Tanulj otthonodból kényelmesen.

Egészséges életmód. Étkezz okosan, tudatosan
SpartanFitt®
Budapest, 2024.Június.15.-16. / Nyílt tanfolyam

Személyes véleményem:

"Életmódszakértő- terapeutaként én egy kicsit másképp gondolkodom a tudatos étkezés területén. Ez a tanfolyam nem fog szólni a csirke- rizs-brokkoli kombinációról, sem a sporttáplálkozásról, mert ennél sokkal fontosabb területet fog érinteni, méghozzá a betegségkialakulások okait boncolgatjuk. Ehhez  kiemelkedően fontos , hogy megismered a szervezet csodás működését, az emésztőszervrendszer bonyolult, de megérthető feladatát, és a szervezetben lezajló folyamatok összekapcsolódását, egymásra hatását.   
Ennek a képzésnek a feladata a civilizációs betegségek kialakulásának okainak megértése és egyben a prevenció oldaláról, olyan kézen fogható eszközök bemutatása, amit könnyedén bárki be tud építeni a mindennapi rutinjába az egészsége érdekében.
Természetgyógyászként holisztikus szemléletben veztelek az úton. 
 Eszközt és módszert adok a kezedbe, hogy te magad is elérd az álmaidat!" 

Képzés bemutatása:

Hatalmas változáson ment keresztül a világunk az elmúlt 100 évben. Miközben az orvostudomány fejlődik, az emberek élettartama csökken, a civilizációs betegségekben megbetegedett egyének száma nő. Vajon mire vezethető vissza ez a furcsa változás?

A tested a kerted, gondoznod, ápolnod, védened kell. Gyere és megmutatom neked az én tapasztalataimat. Megosztom veled a gondolataim, és kézenfekvő megoldásokat javaslok.   
A tanfolyam ONLINE elvégezhető. Otthonról, nyugodt körülmények között a saját ütemedben dolgozhatod fel a 2 napos tananyagot. 
A tanfolyam elvégzése után személyes konzultációban beszéljük át a tanfolyam tananyagát, majd ez után postán, vagy személyesen adom át a részvételt igazoló oklevelet. 

Az egészségünkbe fektetett energia és tudás mindig megtérül, én átadom neked a sajátomat, mert hiszem azt, hogy lehet betegségmentes életre törekedni.