fbpx

Spartan Girja Basic level (SGBL)

Girja-kettlebell alapok
Spartan Gear
2024.szeptember 21.-22. Budapest, / Alap tanfolyam

Személyes véleményem:

"Ez a girja rendszer igazán egyedi és különleges, főleg azért, mert az eredeti, tradicionális orosz technikákat alkalmazza és használja. A különlegessége abban is rejlik, hogy a technikák egyedisége lehetővé teszi, hogy tudd használni az állóképesség, az erő, vagy erő állóképesség edzéseiben is megfelelően. Szeretem, mert teret ad annak és megérti, hogy nem vagyunk egyformák, így mindenki a saját arcára tudja formálni a technikákat biztonságosan, helyesen. Pont ezért rugalmas, nyitott és dinamikus rendszer.
Tökéletesen beépíthető a crossfitt, bootcamp, köredzés és más funkcionális edzésekbe, illetve a személyi edzésekbe is. Én magam is rendszeresen használom. Egyik kedvenc eszközöm. " 

Képzés bemutatása:

Spartan Girja, vagy más néven kettlebell, valójában egy füles golyó, amit az Oroszok súlymérésre, majd később erő állóképesség fejlesztésére, katonai kiképzésre is használtak és a mai napig használnak. Náluk a girja technika a mindennapjaik része. A Spartan girja órákon ezzel a füles golyóval dolgozunk, az eredeti orosz technikákkal, amit még kiegészítettünk a Girja Sport (versenyzői) és a spartan vonalat erősítő extra és speciális és egyedi gyakorlatokkal. A girja technikákkal gyorsan és hatékonyan tudod a tested formába önteni, ráadásul hihetetlen magas a kalória égetése ezeknek az óráknak (60perc átlagosan 1000 kalória), így a fogyásban is hatékony szerepe van. Ha szeretnéd, hogy a vázizom rendszered erős és stabil legyen, azt akarod, hogy az állóképességed kirobbanó legyen, ha szeretnél fogyni, miközben izmosodsz és szálkásodsz, azaz fitt lenni rövid időn belül, akkor megtaláltad a Neked való edzéstípust. Most vágj bele!
Ez a képzés nagysikerrel debütált 2017. Tavaszán a németországi FIBO 4 napos, sport konferenciáján. Bánkuti Gabi a FIBO nemzetközi konferenciáján a felkérésükre bemutatta a Spartan Girja rendszer különlegességét, ami ötvözi a tradicionális orosz girja technikákat a verseny girja technikákkal. A képzés 2 napjában megtanulod teljesen az alapoktól a girja helyes, szabályos használatát, megérted, hogy miért így használjuk és látni fogod mennyi mindenre alkalmas ez az érdekes eszköz.
A képzés 2 napja betekintés ad a girja technikák alapjaiba. 2 évente megrendezésre kerül a GIRJA 2. szintű képzés is, ahol tovább tanulhatod ennek az eszköznek a magasabb szintű gyakorlatait,ha megtetszett a girja edzés,a tanfolyam elvégzése után (vizsgaköteles) jelentkezhetsz a Girja 2. szintre, ami több erőgyakorlatot és kültéri gyakorlatokat (időjárásfüggő) is tartalmaz, illetve a Girja Sport azaz a GS tanfolyamukra, amit azoknak ajánlunk, akik versenyszerűen akarnak a girjával foglalkozni.