Spartan Fighter® Basic Level (SFBL)

Spartan fighter alapok
Spartan Gear
Budapest, 2020.május 16.-17. / Alap tanfolyam

Személyes véleményem:

" Imádom ezt az edzésformát, igazi kihívás! Változatos, különleges, egyedi! Én rendszeresen alkalmazom a személyi edzéseimben, kis és nagycsoportos edzéseimbe is beépítem, mentális fejlesztés, erő, állóképesség, erő-állóképesség fejlesztése céljából.  A különleges, nem mindennapi eszközök új kihívással és lehetőségekkel kecsegtetnek!
Nekem a legkedvesebb és legértékesebb tréninget adta. Mindenképp ajánlom a figyelmedbe!" 

Képzés bemutatása:

Az egyik legkomolyabb hangvételű képzés, amin valaha részt vettem. Bár 20 éve vagyok a szakmában és több különböző tanfolyamot is elvégeztem, de ez a TOP 1. helyre került. Mind szakmailag, mind emberileg sokat adott. Soha nem tudtam elképzelni, hogy valaha lesz egy olyan képzés, ahol a saját magam által húzott gátakat képes vagyok önmagam túllépni, de átléptem! Fizikailag és mentálisan is próbára teszi az embert, és a hétköznapi életben hasznos mozgásmintákkal ismerkedhettek meg, amik az egész testet kezeli egy egységként. Megtanít a küzdelemre, a kitartásra, legyőzni saját magad korlátait. A funkcionális eszközök tárháza és ezek használata betekintés adnak a személyi edzés területére, a gyakorlatok az edzésekbe könnyedén beépíthetők, ezzel változatosabbá teszik, élvezhetőbbé és motiváltabbá teszik az edzésszituációt. Az erőléti edzések felépítésében és funkciójában áttörést ad, kiegészítve az általános erőfejlesztést.
Ez a képzés a Spartan képzések között a leghíresebb. 2014. nyarán a Francia Idegenlégió- Corsica-i bázisán lett bemutatva. A nagy sikerre tekintettel jelenleg is alkalmazzák a kiképzéseik kiegészítő edzéseként. A Spartan Fighter képzés tudásanyaga tökéletes kiegészítő és felkészítő edzéstípus a Crossfitt és funkcionális alapú edzésekhez, a terepfutások, akadályfutások (Spartan Race, Brutál futás) szerelmeseinek, a küzdősportot oktató, vagy végző sportolóknak és azoknak, akik az igazi funkcionális edzéseket szeretik és ezt egy magasabb szinten szeretnék alkalmazni.
A képzés 2 napja betekintés ad a „fighter” technikák alapjaiba. 2 évente megrendezésre kerül a FIGHTER 2. szintű képzés is, ahol tovább tanulhatod a képzés magasabb szintű gyakorlatait. A tanfolyam elvégzése (vizsgaköteles) után jelentkezhetsz a 2. szintre, ami abszolút az igazi fighter vonalat képviseli, itt megtanulhatod a rugó és ütő technikákat is helyesen.