fbpx

Spartan Fighter® Advanced Level (SFAL)

Spartan funkcionális edzés, mentális fejlesztéssel, küzdősport alapokkal
Spartan Gear
Budapest, 2022. Május 23. / Fighter 2. szint /évente megrendezett, nyílt tanfolyam!

Személyes véleményem:

"Én mindig is szerettem a  kihívásokat, azokat az edzéseket, amin első sorban az agyamat kell leküzdeni. Ebben a képzésben végig feszegetjük a határokat, miközben a küzdősportok előkészítő edzésének világába és maga a küzdősportok alapjaiba is betekintünk. Csak azoknak ajánlom, akik szeretik a kihívásokat és érzik magukban a tüzet!" 

Képzés bemutatása:

Az egyik legkomolyabb hangvételű képzés, amin valaha részt vettem. Bár 19 éve vagyok a szakmában és több különböző tanfolyamot is elvégeztem, de ez a TOP 1. helyre került. Mind szakmailag, mind emberileg sokat adott. Soha nem tudtam elképzelni, hogy valaha lesz egy olyan képzés, ahol a saját magam által húzott gátakat képes vagyok önmagam túllépni, de átléptem! Fizikailag és mentálisan is próbára teszi az embert, és a hétköznapi életben hasznos mozgásmintákkal ismerkedhettek meg, amik az egész testet kezeli egy egységként. Megtanít a küzdelemre, a kitartásra, legyőzni saját magad korlátait. A funkcionális eszközök tárháza és ezek használata betekintés adnak a személyi edzés területére, a gyakorlatok az edzésekbe könnyedén beépíthetők, ezzel változatosabbá teszik, élvezhetőbbé és motiváltabbá teszik az edzésszituációt. Az erőléti edzések felépítésében és funkciójában áttörést ad, kiegészítve az általános erőfejlesztést.
Ez a képzés a Spartan képzések között a leghíresebb. 2014. nyarán a Francia Idegenlégió- Corsica-i bázisán lett bemutatva. A nagy sikerre tekintettel jelenleg is alkalmazzák a kiképzéseik kiegészítő edzéseként. A Spartan Fighter képzés tudásanyaga tökéletes kiegészítő és felkészítő edzéstípus a Crossfitt és Crossfitt alapú edzésekhez, a terepfutások, akadályfutások (Spartan Race, Brutál futás) szerelmeseinek, a küzdősportot oktató, vagy végző sportolóknak és azoknak, akik az igazi funkcionális edzéseket szeretik és ezt egy magasabb szinten szeretnék alkalmazni.
A képzés 2 napja betekintés ad a „fighter” technikák alapjaiba. 2 évente megrendezésre kerül a FIGHTER 2. szintű képzés is, ahol tovább tanulhatod a képzés magasabb szintű gyakorlatait. A tanfolyam elvégzése (vizsgaköteles) után jelentkezhetsz a 2. szintre, ami abszolút az igazi fighter vonalat képviseli, itt megtanulhatod a rugó és ütő technikákat is helyesen.