fbpx

Spartan Girja Basic Level (SGBL)

2024.Szeptember 21.-22.

Elhozzuk Neked a leghatékonyabb erő-állóképességi edzést!
Az alapszintű képzés során átvesszük a girja / kettlebell alapokat, részletesen és pontosan elmagyarázva, hogy mit, miért csinálunk, sőt a haladóbb gyakorlatok közül is bemutatunk és megtanítunk egy-két elemet, csak azért, hogy lásd, mit lehet kihozni a füles golyóból.
A képzés során megtanuljuk az alap technikákat a fogásoktól kezdve a lengő gyakorlatokon át az erőgyakorlatokig. A második napon megtanulod tanítani, csinálni, és élvezni is a girja edzést és betekintést kapsz a Girja Sport alapokba is! Ha a vendégeidnek, tanítványaidnak újat szeretnél adni, egy olyat, ami nem csak különleges, hanem egy olyat, amiről mások csak beszélnek, ha fitness edző vagy, de szeretnél betekintést kapni a súlyzós edzés gyökereibe, az erő-állóképesség fejlesztés és az intenzitásfokozásba, itt a helyed Velünk! Várunk szeretettel!
Képzés időtartama: 2 nap, összesen 14 óra
9:00-16:00 mindkét nap

A képzés után az ország minden területén biztosítunk gyakorlási lehetőséget.

Személyes véleményem:

"Ez a girja rendszer igazán egyedi és különleges, főleg azért, mert az eredeti, tradicionális orosz technikákat alkalmazza és használja. A különlegessége abban is rejlik, hogy a technikák egyedisége lehetővé teszi, hogy tudd használni az állóképesség, az erő, vagy erő állóképesség edzéseiben is megfelelően. Szeretem, mert teret ad annak és megérti, hogy nem vagyunk egyformák, így mindenki a saját arcára tudja formálni a technikákat biztonságosan, helyesen. Pont ezért rugalmas, nyitott és dinamikus rendszer.
Tökéletesen beépíthető a crossfitt, bootcamp, köredzés és más funkcionális edzésekbe, illetve a személyi edzésekbe is. Én magam is rendszeresen használom. Egyik kedvenc eszközöm." 

Csatlakozz hozzánk, ha:

1
Legalább 18 éves vagy
2
Sport-oktató vagy, vagy rendelkezel szakirányú tapasztalatokkal és/vagy képzéssel
3
Ha az ügyfeleidnek szeretnél egy újfajta edzésmódszert mutatni
4
Ha az eddigi tudásod szeretnéd továbbfejleszteni
5
Ha többet szeretnél tudni a gyógyulás –rehabilitációról és a test mobilitásról
6
Ha olyan utat keresel ahol a sport-specifikus tudásod és mobilitásod fejlesztheted
Sokan kérdezik, hogy kellenek -e alapok a képzéshez?  Jó, ha edzésben vagy és az még jobb, ha rendelkezel a golyós világban eltöltött időszakkal. A képzés az alapokról indul és a fogástechnikákon keresztül, csak az alaptechnikákat tanulod meg, ettől függetlenül könnyebben haladsz, ha nem tapasztalat nélkül érkezel. Érdemes oktatói csoportjainkhoz csatlakozni.

Kinek ajánlom:

Azoknak, akik szeretik a funkcionális edzéseket. Azoknak, akik szeretnének gyorsan, dinamikusan, láthatóan fejlődni. Azoknak, akik szeretnék, megismeri az oroszok edzésmódszerét. 
A képzés tartalma:
 1. Girja (Kettlebell) edzés mozgásos anyaga- története
 2. Girja edzés előkészítő gyakorlatai-mobilitás fejlesztés
 3. Bemelegítés és fontossága, girja szempontú bemelegítés
 4. Girja edzésen belüli fogástechnikák és ezek alkalmazása
 5. Girja edzés edzőtermi alapgyakorlatai, ennek elsajátítása
 6. Erőfejlesztés Girjával
 7. Mozgékonyság, robbanékonyság fejlesztése Girjával
 8. Girja edzés, mint kiscsoportos edzés, óra felépítés
 9. Edzésmódszerek
 10. Edzéstervezés,
 11. Pedagógia

Oktatási helyszín:


Hungary/ Budapest
 BSK (Budapest, Szentendrei út 89-95., a volt PP center)


A helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

A képzés összege:

120.000 Ft

Banki adatok

Spartanfitt- Bánkuti Gabriella
Forint átutalás esetén:Cib bank
Giro:10700172-53091233-51100005

A befizetésnél a „Közlemény" rovatban kérjük, tüntesd fel:

NEVEDET és
a tanfolyam kódját: SPG 1906

Már végzett spartan oktatóknak kedvezményt biztosítunk, erről bővebben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. adunk tájékoztatást. A fellépéseimen osztott 10.000 Ft-os kupon a tanfolyamon felhasználható, más kedvezménnyel nem összevonható.
A tanfolyam előtt 2024. szeptember 13.-ig 30.000 Ft előleget kell fizetni személyesen Bánkuti Gabriellánál -ra (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 0620-4974141) vagy az oldalon található bank-számlaszámon. Ezzel biztosítod a részvételi helyedet. A tanfolyamon való részvétel a befizetési sorrend alapján történik. 
Ha befizetted az előleget, de még sem tudsz eljönni, 1 éven belül bármelyik Spartan tanfolyamon felhasználhatod a befizetett összeget. Visszautalásra nem áll lehetőség.
A teljes tandíjat a tanfolyam első napján a regisztrációnál kell kiegyenlíteni.

A képzés tartalmazza

Online jegyzetet,és a Spartanfitt® pólót
A regisztráció érvényes: Bánkuti Gabriellának címezett jelentkezési levéllel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, illetve az előleg befizetésével.

A vizsga a tanfolyam után 2 hónap múlva lesz, de egyénileg választható a többi kiírt vizsgaidőpont is.
A vizsga díja 5.000 Ft/fő/tananyag.
Ha pedig úgy érzed, hogy ismétlésre van szükséged, akkor vegyél részt még egyszer ugyanezen a tanfolyamon 30.000 Ft / 2 nap árért. Ismétlésre jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e–mail címen.
A végzett, vizsgával rendelkező oktatóinknak munkalehetőséget biztosítunk és lehetőség van a Spartan Team Elite tagjának lenni, ők azok, akik képviselik a Spartan érzést Magyarországon!
Bővebb infót az alábbi e-mail címen lehet írásban kérni.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.spartanfitt.com weboldalon
tel.: +3620-4974141

Részletek

Kezdés 2024-09-21 9:00
Befejezés 2024-09-22 16:00
Helyszín BSK