Név : Tóth Gábor
Pozíció : Edző
Város :
Tanulmányaimat 2014-2015 ben az International Wellness Institutenal végeztem /Fitness Instructor/ és ezzel egy időben 2014-2015-ben, ugyancsak az IWI szervezésében elvégeztem az International Spartan Fighter oktatói képzest is Bankuti Gabriella es Antti Nurmi vezetésevel.Spartan Fighter óraim soran a főhangsúly a robbanékonyság, erő-állóképesség es a core izmok fejlesztésén van!

Várok mindenkit a BSK Crossfightban személyi, kiscsoportos Spartan Fighter órákra (órarendi Hétfőn és Szerdán 17:00-18:30ig és Szombaton 9:30-11:00ig)1033 Szentendrei ut 95.
BSK Crossfight, www.bsk-crossfight.hu , https://m.facebook.com/bskcrossfight +36202573007. Legyen a cél akárcsak a hétköznapi akadályok könnyebben vétele vagy komolyabb célok kitűzése. Ne feledjétek, elkezdeni SOSEM késő, SOHA ne adjátok fel, mert később bánni fogjátok!

További edzők

Ismerd meg a többi spartan edzőt is

Kiss Kitti - spartanfitt
Kiss Kitti

Kiss Kittinek hívnak , 35 évesen egy gyönyörű 5 éves kislány boldog anyukája vagyok. A sport ...

Brummer	Gábor - spartanfitt
Brummer Gábor

Gyerekkorom óta sokféle mozgást kipróbáltam, amik később az irodai munkám mellett segítettek kikapcsolódni és visszaadni az...

Csürke Csaba - spartanfitt
Csürke Csaba

Gyermekkoromban nem volt túl sok alternatíva a sportolásra. Vagy fociztál, vagy nem. Ha nem, jó eséllyel kirekesztetté váltál. Mi...