Név : Bánkuti Gabriella
Pozíció : Vezetőedző
Város :

Bánkuti Gabriella vagyok többszörös Fitness Világbajnok, A Magyar Olimpiai Bizottság kitüntetett erőléti edzője,  ezen kívül a 2011-2012-es év legjobb erőléti edzője, mesteredző, a Spartanfitt ® (for a registered trademark) és a Spartan Gear magyarországi  tulajdonosa a Spartan fighter, Spartan Girja és a saját testsúlyos gyakorlatok  nemzetközi vezető oktatója és képviselője .

2012-óta népszerűsítem a Spartan oktatói képzéseket és  az órákat Magyarországon a Spartan Team nevű csapatommal,amelynek tagjai Magyarország legkiválóbb erőléti és funkcionális edzői.

A Spartan érzés egyre több helyen megtalálható Magyarországon. Az iránta való intenzív érdeklődést, a nagyszerű oktatók hiteles ( képesítéssel rendelkező) és áldozatos munkája eredménye képen 2013-ra, minden nagyobb fitneszrendezvényen, kiállításon, sportnapon és egyéb sportrendezvényeken képviselteti magát. Ilyen rendezvények:

Fitbalance, Fittaréna, Sportfeszt, Fitparádé, Nivea Toure, IWI karrier napok,  IWI Sporttudományos Konferenciák sőt egyre több ország jelentkezik, hogy részesei szeretnének lenni a Spartan Gear termékcsalád képviselőinek.

Az én feladatom az, hogy a Spartan Gear és Fitt  tanfolyamok, képzések, továbbképzések által egy új perspektívát nyissunk a fighter világnak a fitnesz világnak és a sportolni vágyóknak is egyaránt.

Az életutamról bővebb infót találsz a :www.gabriellabankuti.com weboldalon.
 

A spartan órák közül spartan girja azaz kettlebell órákat tartok a Fitness factory edzőteremben (www.fitnessfactory.hu) kedden /haladó óra 19:30-20:30-ig és csütörtökön kezdő óra/ 19:30-20:30-ig.
 

Várok mindenkit sok szeretettel.

Bővebb infó, képzésekről, órákról, edzés helyszínekről, fellépésekről a : spartanfitt@gmail.com e-mail címen, vagy a +3620/4974141-es telefonszámon.

További edzők

Ismerd meg a többi spartan edzőt is

Csizmadi István - spartanfitt
Csizmadi István

A sport gyerekkorom óta végig kísért. Kisebb, nagyobb megszakításokkal mindig sportoltam valami...

Freund Nóra - spartanfitt
Freund Nóra

SPARTAN FIGHTER képzés erőt, lendületet adott a munkámban. A SPARTAN  training nem csak arra törekszik, hogy kihozza belőled a  maxim...

Halász Ágnes - spartanfitt
Halász Ágnes

A sport nálam hobbiból életforma, majd pedig második hivatásom lett. Az atlétika, kosárlabda, v&ia...