28
10
Fittaréna fellépés

2017-10-28

Budapest, SYMA csarnok

BSi Fittaréna

Az év legfittebb napja!
Kihagyhatatlan szuper lehetőség áll előttetek október 28- án.
Aki kicsit is komolyan veszi a mozgást, vagy aki nagyon fanatikus már, annak ez egy felejthetetlen alkalom arra, hogy kiélhesse ebbéli hajlamait?
150 óra és stílus, 200 fellépő, 20 színpad, több ezer résztvevő... kell ennél több?
És ami még megtalálható a több száz stand kínálatában: életmód tanácsadás, termékek kipróbálása, sok-sok ajándék promóciós termék, fitt kaják, edzőruhák megtekintése, vásárlása, ami eszköz csak a piacon van azokat kipróbálhatod, és természetesen a 20 színpadnál kedvedre bekapcsolódhatsz az edzésekbe és még sorolhatnám.

Itt minden megtalálható lesz, ami a sporttal bármilyen szinten is kapcsolatos.
Ha motivációt szeretnél magadnak és egy hatalmas feelinget, akkor javaslom, ezt ne hagyd ki!
Bánkuti Gabriella és csapata a küzdősport teremben vár Titeket egy spartanfitt órára 12-12:35 között,

ez után pedig a nagy színpadon a Fittaréna záró akkordjaként a Szobafitnesz edzésükön sportolhatsz Gabiékkal. 15:20-15:50 között.

Sőt, még tudjuk fokozni, hiszen az egész Spartanfitt tanfolyami, oktatói képzés és edzésforma kivonul a Fittarénára, így a Spartanfitt színpadon egész nap kipróbálhatod a különböző spartan edzéstípusokat. Lesz itt köredzés, saját testsúlyos edzés, spartan fighter , spartan girja(kettlebell) óratípus is, sőt még a +100kg feletti testsúlyosokra is gondoltunk.

Gyere és teszteld le a spartan óratípusokat, tekints bele a Spartan világba, teszteld a spartan oktatókat, gyűjtsd be a több ezer forintos tanfolyami kedvezményeket.

Egy évben mindössze egyszer van ez a nagyszabású rendezvény, gyere és kapcsolódj ki, lépj ki a mókuskerékből, merj nagyot álmodni!

Információk